Algemene voorwaarden

 

Bedrijfsgegevens

Frutzel

Kerkbuurt 10

9265 LS

Suawoude

Tel: 06-12833462

E-mailadres: workshops@volontaire.nl

KvK-nummer: 61517968

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en eventuele overige belastingen. Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

Product (tijdelijk) niet leverbaar

Een enkele keer kan het gebeuren dat een besteld product in de webwinkel niet leverbaar is. Dit kan gebeuren doordat er een foutje in het voorraadsysteem zit. Wij nemen in dat geval direct contact met u op. We retourneren uw betaling binnen 7 dagen, tenzij u voor een alternatieve mogelijkheid kiest (levering na bijbestelling, andere kleur, ander model bijv.). In dat geval kan het gaan om een gedeeltelijke terugbetaling of -afhankelijk van de prijs van het vervangende product- u kunt bijbetalen voor het vervangende product.

Betalingswijze

U kunt bij ons betalen met Ideal en PayPal. Na het plaatsen van uw bestelling, krijgt u van ons via e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Herroepingsrecht en retournering

U heeft na ontvangst van uw bestelling een zichttermijn van 7 dagen. Wanneer u beslist (een deel van) uw bestelling toch niet te willen behouden, kunt u deze binnen 14 dagen terugsturen. De producten dienen dan nog wel in ongebruikte, onbeschadigde en originele staat te zijn en voorzien van de oorspronkelijke labels/etiketten. Mocht dat niet het geval zijn dan worden de producten niet terug genomen en de betaling niet ongedaan gemaakt. Om een beroep te kunnen doen op het herroepingsrecht, moet u Frutzel via een schriftelijke verklaring met reden, factuurnummer en beschrijving product per e-mail, post of het contactformulier laten weten de verkoopovereenkomst te herroepen. De betreffende goederen stuurt u zo snel mogelijk na uw beslissing om de overeenkomst te herroepen terug en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Wij betalen, indien de producten onbeschadigd en voorzien zijn van de originele etiketten/labels, de kosten van de producten excl. verzend- en retourkosten zo snel mogelijk en uiterlijk 2 weken na ontvangst bij Frutzel aan u terug. U krijgt de productkosten retour, de oorspronkelijke verzendkosten en de kosten voor de retourzending zijn echter voor u.
Uw beslissing tot herroeping van de koopovereenkomst kunt u mailen aan workshops@volontaire.nl of per post sturen aan:
Frutzel
Kerkbuurt 10
9265 LS Suawoude

Klachten

Wij doen ons uiterste best om kwalitatief goede producten op een zo klantvriendelijk mogelijke manier te leveren. Heeft u desondanks een klacht over een van onze producten of onze service, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via workshops@volontaire.nl. U krijgt dan binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging van ons en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. Wij zullen proberen in overleg met u tot een goede oplossing te komen.

Uw gegevens

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het verzenden van uw bestelling en om -indien nodig- contact met u op te nemen over uw bestelling. Wij gebruiken uw gegevens voor het verzenden van reclame of nieuwsbrieven, tenzij u zelf hebt aangeven dit niet op prijs te stellen. Wanneer u dit heeft gedaan, kunt u dit te allen tijde terugdraaien. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.